-11%

Дефлектор за преден хауба за Toyota Landcruiser FJ200 по 2007 година

Каталошки број 039231

ТЕЛ. ЗА ПРАШАЊА И НАРАЧКА:
070 737 304

Печат Симни PDF

Availability: На лагер

Regular Price: ден 6.448,00

Special Price ден 5.760,00

Regular Price: ден 6.448,00

Special Price ден 5.760,00

Експресна достава

Гарантиран квалитет

15 дена за замена 

Опис

Качествен дефлектор за преден хауба EGR

секој модел дефлектор е строго специфичен за определен модел автомобил. изработени са од висок квалитетен и здрав акрил с помошта на най-новата CAD технологија. Предимно се предлагат в темно затемнет цвят. тој модел дефлектори е проектиран да предпазва предния хауба на автомобилот Ви од повреди по бојата причинени од камчиња. кој секој модел е совпадлив с контура на хаубаа.

С над 40 годишния си опит в производстводо на Автомобилски аксесоари, EGR изпъква пред останалите производители с квалитет, издръжливост и иновативност. Дефлекторите предлагани од компанијата са со специфично закопчување, кој се поставуват с помошта на специални крепежи. Необходимо е преди монтажа хаубаът на автомобилот Ви да биде внимателно исчистен!

Защо да поставя дефлектор на автомобилот си?

Дефлекторът не е просто пластика, која седи за убавина. тоа ееден доста нов и не толкова познат по нашите ширини аксесоар. Основната му функция е да одблъсква въздушната струја без да нарушава аеродинамиката на автомобилот, кој по тој начин предпазва бојата на предния хауба на автомобилот Ви. Значително намалеват размазаните насекоми по предния прозорец. С наличието на тој страходен аксесоар Ке спестите од честодо ходене до добрият ни приятел автолакеродза освежување на бојата и пополнување на язвите направени од хвърчащи камчиња.

Дополнителни податоци

 • комплетът располага с неопходните за модела крепежни елементи.
 • Перфектно пасување на дефлектора без Дополнителни корекции.
 • подетално упатство за монтажа во секој комплет.
 • 100% произведени в Австралија.
 • 100% квалитет.
 • 100% пасување.Техничка информација

 • EAN: 0000003422
 • Тип продукт: No
 • Број делови во комплетот: 1
 • Weight: 2.0000
 • Производител: EGR
Слични производи
Коментари
Остави коментар

За да коментирате треба да се регистрирате или да се најавте во вашиот профил ако веке сте се регистрирале!

Коментари Сеуште нема коментари за тој производ

Порачај за 10 секунди

* Ви Препорачуваме да ги пшувате податоците на кирилица
* Започнете да попълвате полето и изберете едно от предложенията.
* Започнете да попълвате полето и изберете едно от предложенията.
* Започнете да попълвате полето и изберете едно от предложенията.
* Моля, задължително попълнете едно от полетата на горния ред (№, Бл., Вх., Ет. или Ап.)