НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

Филтрирај од овде

За Ваше олеснување предлагаме повеке начини на плаќање:


ОТКУП ПРЕКУ КАРГО - ПЛАЌАЊЕ ПРИ ПОДИГАЊЕ

При добивањето на порачаните производи плаќате на самото место при подигање на истата. .

 

   ПЛАЌАЊЕ ПРИ ПРИСТИГНУВАЊЕ НА ПРОИЗВОДОТ ЛИЧНО ВО НАШИТЕ ПРОДАВНИЦИ