За контакти

Пишете на контактната ни форма

Во рамките на 24 ч. Ке добиете одговор од наш консултант.

Општи услови

Општи услови 

Општи услови

Општи услови 

Адрес

бул. Александар Македонски 1А, Скопје

Работно време:

Понеделник-Петък:
09:00ч. - 19:00ч.

Събота
Почивен ден

Неделя
Почивен ден

Е-мейл адрес

auto_luks@yahoo.com

Телефони

0 700 45 444