За нас

Филтрирај од овде

 

Продавницата Autolux започна со работа во Април 2015. Од самиот почеток наша главна цел е да им овозможиме на нашите клиенти најсирок спектар на тунинг производи и аксесоари со највисок квалитет и пристапни цени. Autolux е претставник на реномирани светски производители како: PETEX, FARAD, OSRAM, PHILIPS, BOSCH OEM GERMANY i dr. За да го осигураме квалитетот а воедно и ниските цени производите што ги нудиме се директно увезени од нашите партнери од целиот свет како- Таиван, Кина, Германија, Италија, Полска, Англија. Најбитен сегмент во нашата работа е довербата на нашите клиенти, па затоа тимот на Autolux е секогаш овде да ви одговори на сите ваши прашања и да ви ја понуди најдобрата опција.

Зошто Autolux е најдобар во реонот и зошто да не изберете нас?

– Единствена продавница со специјализирани тунинг производи.
– Богат онлајн каталог на нашата веб страна кад можете да ги погледнете сите производи за сите типови на автомобили
– Ниски цени а врвен квалитет
– Гаранција на нашите производи
– Постојано надополнување и проширување на спектарот на артикли
– Професионалност и одговорност во работата
– Поединечни консултации со тимот на Autolux за вашите потреби
– Можност за партнерство
– Тимот на Autolux е секогаш спремен да ви понуди квалитетна и професионална услуга, сертифицирани производи и гаранција за навремена испорака на продуктите


услуга

Гарантиран Квалитет

 
услуга

Сертифицирана Услуга

услуга

Гарантирана Професионалност